Dumma dumma dumma Farsta !!

Jaha då bar det iväg till Farsta igen då,vi skulle hämta lite markiser på bussgodset där.Förra gången vi va där så blev jag akut kissnödig,va trevligt att jag fick låna deras toalett då,ända tills jag såg den.....Så litet att det inte fanns plats för ett handfat ens och väldigt sunkigt helt plötsligt kändes mitt minimala 70-tals badrum som ett lyxigt palats.Det va snabbt avklarat och jag rymde ut till bilen,kände mig väldigt uttittad..hmmm undrar varför?...kommer fram till bilen och Mats säger i lung ton som att allt va helt normalt "du har inte knäppt gylfen".Så där står jag på en parkering med gylfen öppen och shockrosa trosor + att jag har gått genom ett helt lager !!!! Kastade mig in i bilen och nu hatar jag Farsta mer än tidigare.Så den här gången satt jag kvar i bilen _fast _  jag va kissnödig....

Mmmm jordgubbar med grädde !!!!

Idag efter att Mats slutat jobbet kom han hem med en låda med jordgubbar till mig,han är alltid så snäll och kommer med överaskningar,ibland när jag har haft en dålig dag kommer han hem med en liten blomma eller nått.
Eftersom Mats är allergisk mot jordgubbar fick jag allihopa : )



Bakluckeloppis i Rosenhill 7 Juni

Idag fick jag åka på min efterlängtade loppis tyvärr va vi en och en halv timme försenade så allt kuligt va slut : (

Men jag hittade lite saker iallafall.

*3 st barnvhs 10 kr

*Nån film med jeff bridges !? som jag inte har sett 1 kr + att vi fick barbapappa på köpet (dom ville verligen bli av med sina filmer) Jag kommer ju självklart inte spara på filmen,finns inget så vidrigt som vhs-filmer om det inte är barnfilmer förståss då kan man göra ett undantag *nostalgisk*

*Poket böcker 4 stycken för en tjuga,jag är alltid på jakt efter böcker när jag är på loppis.

* Sen hittade jag en kasse med snes spel för 25 kr.Jag försökte behålla lugnet och inte bli hysterisk,vill ju självklart inte att säljarna skulle inse vilket fynd det va.Tyvärr va kartongerna tomma !!!! Endast två spel fanns med och det va Donkey Kong och Flashback......Dom sänkte priset och jag köpte ändå : )

*Sen hittade jag en massa plåtburkar,jag ÄLSKAR plåtburkar,tror lite att det är en sjukdom att samla på plåtburkar,tyvärr har jag nog drabbats av den lite,har kanske med åldern att göra.Men skulle det gå så långt att jag samlar Tupperware,snälla kom och skjut mig då,på en gång !!!



Hoppar och skuttar bland mina rosa moln..

...jo om man ska tro min käre vän Teresa och det ligger nog en sanning i det.

Min blogg kommer att handla om allt och ingenting,min familj,mina loppisfynd som jag hoppas att jag ska göra nu i sommar och mig själv såklart.Apråpå mig själv så är jag en tjej på 26 år men vi kan låtsas att jag är 22 år som bor ute på Ekerö med min sambo Mats och våran helt underbara son Link som är i skrivandets stund 14 mån.Mina passioner i livet är shopping (det är jag  väääääldigt duktig på) och Tv-spel.

RSS 2.0