Top 5 - Äckligaste godiset

Det här va lite svårt för mig eftersom jag är ett godisfreak men det finns godis jag inte ens skulle kunna trycka i mig ens i desperation..


1. Marmeladbollar (varför varför finns dom kvar ?)

2. Punchpraliner

3. Engelsk konfekt - mjöligt och äckligt

4. Mintkyssar

5. Dietorelle - varför ens äta godis om man bantar..?




Julklappar !!

När man va liten då va det alltid en massa tjat om vad man fick i julklapp och jag har tyvärr inte växt ifrån det ännu,jag tycker fortfarande det är lika intressant...


Jag har fått av Mats: halsband,2 par örhängen,en superstor nudelkopp,cupcake tvål,en jävla massa skraplotter och sen lite saker från lagerhaus som jag ska byta...han va ju ute i sista minuten så det va ganska så utplockat överallt.

Sen fick jag 1000 kr av mamma och bodylotion och deo från Mats mamma :)


Mats fick av mig: Hugo Boss parfym,fotomugg med Link på,USB-minne,Queen samlingsskiva och kokböcker


Link fick: Djungeltält,gunghäst fast en elefant,massa bilar,kläder,plastmat,gosedjur,tigermatta,kassapparat,500 kr av mormor och massa massa mer.

Sen har han vunnit en julklapp på City Gross,Playdouh burger builder som iaf jag kommer att leka massa med :) Jag trodde aldrig han skulle vinna,dom drog bara 22 vinnare och det fanns flera hundra lappar i,jag som tänkte strunta i att vara med..






Jag önskar att ALLT va till mig...


Söndagsbak

Tänkte att vi skulle aktivera Link lite med pepparkaksbak,han är inte så haj på att baka pepparkakor så han fick underhålla sig med att slänga formarna på govet och förstöra den utkavlade degen med en stekspade så Mats blev tokig...!! Jag har lärt mig att man inte får störa Mats när han bakar sina jävla grisar för då blir han som en grinig liten unge...och han gör bara grisar,jag gör helst giraffer men jag gör dom andra oxå så inte dom blir ledsna :)



Åhh presenter !!!

Igår kom Link hem från dagis med egengjorda presenter,det här har jag sett fram emot långt innan jag ens skaffade barn,tycker barnteckningar och diverse handgjorda grejer är så fina speciellt dom där pärlarmbanden dom mojsar ihop,sånna vill jag har massor av..Hursomhelst hade han gjort ett julkort där han ha målat grön färg med tummarna,inuti fann ett skolfoto på honom och sen fick vi buskris dom plockat i skogen,målat grönt och haft på en massa glitter.




Gittret syns inte så bra på bilden men ändå..




"Skol"fotot blev ju inte det bästa på min annars fotogeniska son,men han hade ju bara gått på dagis 2 veckor och så kommer det en galen kärring och tar en massa kort,vem skulle inte se skitnödig ut...??

Top 5 - Hotties (iaf för mig)

Veckans top 5 kommer att bestå av dom som JAG tycker är heta inom kändisvärlden,det är ju inte många som tycker som mig men alla är ju olika som tur är : )


Nr 1. Viggo Mortensen



Nr 2. Gary Oldman



Nr 3. Katherine Moennig (The L Word)



Nr 4. James Hatfield (Metallica)



Nr 5. Alan Rickman




Vad har du för favoriter ??


Snurrigt i shoppingträsket..

Igår fick jag shoppa och nu va det ju ett tag sen så när jag kom in på Lagerhaus blev jag snurrig i huvet.Jag bara måste hinna med och se allt på en och samma gång och tänk om det skulle hinna ta slut...Hallå vem tänker så egentligen ?? Vi hade lite bråttom iväg så jag jag hade lite smått panik.Hade jag kunnat stanna tiden hade jag gjort det.Jag hittade iaf en del kul grejer.Köpte en mjukis/kudde hund somjag trånat efter jättelänge,den hade fått en kanin kompis så jag va ju tvungen att ha den med..Sucker för godedjur,trots mina 26 år......Kläder hann jag inte med att kolla på så det får bli nästa gång : )















Det enda som egentligen behövdes va dörrknopparna till Link's garderober och Duschdrapperiet..resten va lixsom bara en bonus kan man säga..

Snart jul..eller??

Jag är ingen julmänniska,hemma hos oss heter det inte fira jul utan fira julklappar =)
Jag har inte växt upp med klassisk svensk jul,det har varit julgran och paket men that's it !! Inga köttbullar eller julbak här inte snarare oxfile,potatisgratäng och rött vin och cider såklart som skulle vara till barnen (mig) men jag drack oxå vin eftersom min mamma är fransyska fick jag börja smaka redan som typ 4-åring,bra tycker jag..

Trots min pessimism för julen som jag egentligen hatar ska vi ändå "fira" den,det blir bra familjekort så kan vi sitta där om 10 år och låtsas att vi va superlyckliga..då kommer jag säkert ha 5 kids och vara inne på min tredje husband.Har man barn kommer man inte undan,tur är iaf att vi inte har nära släkt att tvingas fira med.Skulle aldrig palla med en stor släkt som man ska hänga med vid alla högtider,alla får ju bara ångest av det..Vill man inte vara ifred med familjen när man äntligen har några dar ledigt ?? Vi åker väl och hälsar på min mamma och käkar lite oxfile eller nått annat mumsigt (fansyska = gormetkock) sen ska vi hälsa på Mats mamma,efter det är det bara familjen som gäller d.v.s Jag,Mats och Link :) Tomten släpper vi inte in..

Bara en vecka kvar..

..tills jag får det nya Zeldaspelet !!! Då kommer jag inte vara kontaktbar längre,så ni inte tror jag har dött..
Just nu spelar jag Harvest Moon - Island of happiness.Kul spel men börjar bli lite tröttsamt,det är lite samma moment hela tiden,sen har jag jättemkt kvar oxå...





Hi hi när Link blir större och ska på maskerad ska jag fixa gröna "Linkkläder" till honom..Han kommer bli supercute !!


SuperGratis.se

Idag har stjärnjakten på Supergratis börjat.Du kan vinna trevliga saker samtidigt som du kan samla ihop poäng till en (eller fler) premie..Helt supergratis !!
Samla stjärnor i julkalendern mm och vinn ett Wii.

Klicka på länken och bli medlem du med : )

http://www.supergratis.se/?r=51435




RSS 2.0