Bra dag idag :)

Har precis hämtat in posten och min guldbonus från H&M hade kommit..Yay !! Det här året blev det 500 kr och 50 kr i löpande bonus så totalt 550 kr.Ett år hade jag 1000 kr i bonus,det va innan jag skaffa barn och innan HM home fanns,jag hade alltså handlat kläder till mig själv för 18000 kr !!!! Jag hadlade dessutom mycket på andra butiker ochså såklart.. Nu handlar jag mest på HM home och till Link,inte så mycket till mig själv längre som tur är...






Dessutom kom det ett paket till Mats som jag öppnade för jag trodde det va till mig men insåg snabbt att det va det inte..För ett tag sen va jag med i en tävling på Niveas hemsida och skrev in Mats uppgifter eftersom det gällde rakgrejer till män..Och han vann !! Ett paket med rakgele,ansiktskräm och ansiktstvätt. Rakgelen är nog det enda som kommer till användning men det är ju kul att vinna iaf..




Gratis är bäst : )

Tycker du som jag att det är kul med skraplotter ?? Då kan jag upplysa dig om en sida där man kan få gratis skraplotter och då är det ju ännu roligare ; )

Kolla in http://www.gratisskraplott.se/


Lycka till !!

Ingen bil nånstans...

Idag har jag faktiskt tagit mig iväg till doktorn och det va inge värre än luftrörskatarr,om jag minns rätt så nu har jag fått hostmedicin med morfin i : )
Sen hämtade vi Link och åkte till huddinge där vi skulle titta på en bil,en shycct Cadillac som Mats kallar för Jack Bauer bil (serien 24) med andra ord en SUV men vi kunde inte hitta stället där den såldes så vi åkte runt och runt och runt men näe ingen Bauer bil i sikte.Känns som att jag känner till hela Stuvsta nu som för övrigt är ett jättecharmigt ställe..Om jag nån gång ska flytta skulle jag faktiskt kunna flytta dit,jag såg faktiskt ett hus där som jag skulle vilja ha inte för att det va till salu men ändå....Fyrkantig 60-tals villa i vitt ganska stort men tyvärr brevid en bilväg...Jag gillar äldre hus bättre och skulle nog aldrig köpa ett nybyggt,tycker äldre hus är mer rejäla och "stadigare".

Dumma dumma TV 4 !!

Jag började följa såpan General Hospital när den började sändas i sverige,det va typ ett halvår sen och nu ska dom sluta sända den !!! När jag började kolla på den va det bara för att det verkligen inte fanns nått annat och jag störde mig nått enormt på den.Ljudupptaget,studioinspelningen,storyn och med risk för att låta ytlig,alla fula skådisar men nu lägger jag inte märke till det längre.Några fulisar finns det kvar dom flesta är äldre herrar med konstiga frisyrer.Studioinspelningen kan jag också leva med och storyn går ju iallafall framåt till skillnad från Våra värsta år där det tar ett halvår och en jävla massa ältande innan det händer nått.Ljudupptaget är fortfarande irriterande,man ska inte kunna höra killarnas klackskor,varför dom nu har sånna på sig ?

Nu får jag sitta och kolla serien på YouTube,det är inte riktigt samma bildkvalitet men det funkar i desperation..Man skulle kunna tro att jag blivit hookad men bara lite (eller...)

Fan va snö

Idag gick vi en tur till Konsum och köpte grädde som vi ska ha till våran fisk i folie,typ det enda jag kan tillaga och det enda jag lärt mig i skolan som jag nånsin haft användning för.Gångvägarna va inte plogade så det va tur att Mats hittade min gamla snowracer för att gå med vagn där hade inte gått,det va nästintill omöjligt att gå där redan som det va.Det ligger 40 cm packad snö som man ska ballansera på.
Jag ska inte anstränga mig så mycket för jag har åkt på lunginflamation,inte för att jag har gått till nån läkare som normala människor gör,jag har ställt en egen diagnos och som tur är har jag penecillin tabletter hemma så nu håller jag på att friskna till.Hoppas jag....
Min mamma är som jag,hon går inte heller till läkaren så nu ligger hon på Karolinska sjukhus med allvarlig lunginflamation och blodförgiftnig.Eftersom hon är diabetiker och njurarna är paj så är det jättefarligt för henne att bli sjuk.Det va min syster Anne som åkte dit igår och körde henne till sjukan.

Nu väntar vi på att Link ska somna så vi kan städa lite,det är ju så mycket roligare när man är två : )

Jo jag lovar det finns MASSA godis

Mats har länge snackat om att åka till Martin Ohlsson och handla för det är ju sååååååå billigt och man kan köpa ALLT !!! Han lurade med mig i tron om att det skulle finnas hundra meter med hyllor fullproppade med godis....och vem tackar nej till det..?? Klart jag hängde med,jag har ju inte lagat 30 hål i tänderna utan anledning ; )

Mina erfarenheter av Martin Ohlsson är att det är skitdyrt på vanliga varor men kan vara lite billigare på vissa saker.Mats köpte kött och jag kom därifrån med en burk med 180 jordgubbsklubbor och en jävla massa kexchoklad och en burk majs......dom där milslånga hyllorna proppade med godis syntes inte nånstans...

Krambjörnen Link

Min bäbis har förvandlats till en krambjörn : )











Äntligen frisk IGEN !!!

Jag har precis tillfrisknat från kräksjukan...Jag brukar verkligen aldrig vara sjuk så jag börjar misstänka att det är nån som lagt en förbannelse över mig,men jag är ju världens snällaste ju fast det kanske är det som är problemet. Min teori är att snälla människor får stå ut med en massa skit och ondisar åker räkmacka genom livet.

Annars har det inte hänt så mycket,jag har mest sovit i några dagar och druckit flera liter Coca-Cola som är jättebra mot dåliga magar :)

Top 10 - Bästa Tv-serierna

Jag ÄLSKAR serier och tycker dom är bättre än filmer eftersom dom är längre,så jag har listat mina favoiter..


1. Desperate Housewives

2. Lipstick Jungle

3. Grey's Anatomy

4. OZ

5. Sex and the City

6. The L Word

7. Vänner

8. Dr Quinn

9. 24

10. Days of our lives



Just nu kollar jag på Ghost Whisperer och den är faktiskt helt okej om man ser den från början vilket jag inte gjort tidigare.Hennes antikaffär är ju hel underbar,skulle gärna spedera några timmar därinne ; )

Jag tar gärna emot tips på serier,kan ju tänkas att jag har missat några...


Mums va gott !!

Jag har precis upptäckt Juleskum från Cloetta,jo jag vet att det funnits länge men jag har aldrig smakat på det för jag trodde det skulle vara äckligt..det va det inte !! Det är mitt nya favorit godis och julen som är slut nu : (
Fast det kanske är bra för nu är det ju utförsäljning på Juleskum överallt så det är ju superbilligt,det va ju just därför jag köpte en minipåse och smakade,önskar jag hade köpt flera...




En till anledning att gilla julen,juleskum och julklappar kanske det dyker upp fler..?


En trevlig dag med familjen

Vi åkte till Vällingby igår så jag kunde byta mina byxor till en annan modell som jag hellre ville ha..passade självklart att shoppa på mig lite annat oxå....

Mats shoppade på sig massa saker för en gångs skull,två par jeans,3 tröjor och nya skor...hmm..jag kanske smittar..

Din sko hade superrea och jättefina skor,tyvärr har vi ingen tonårsdotter (eller det kanske är tur..) annars hade vi nog köpt 10 par skor åt henne,det är ju sånt som går åt och ombyte förnöjer som jag brukar säga (äkta kärringuttryck men det stämmer ju så bra)
Personligen tycker jag att Din Sko har ganska dålig kvalitet så jag skulle inte köpa nått till mig själv,jag vill gärna ha skor som håller nått år men till barn/ungdom passar det ju bra.
Barnavdelningen hade inget kul och dessutom har jag bunkrat upp med skor som ligger och väntar på våren och att Link ska växa i dom.





Äntligen en ny och fräsch brödlåda,min 60-talsbrödlåda med blommor som jag har nu är visserligen jättefin men jag har tröttnat på den så den åker ut på Tradera där jag köpte den från början.



Jättehärliga glas i retrostil,glas går alltid åt för Mats är så klumpig....,skålarna va på rea,en plåtlåda full med kärlek komiskt nog va den tom !! Kakeldekoratiner,supercuteiga anteckningsblock och underbara tvålpumpar : )
Fick en sån fisk av Mats i julklapp men den har Link haft sönder men nu har jag en som är hel Yay..

 


H&M har fått in spännande saker på Divided,vilket verkligen va på tiden,tycker det varit ganska dött senaste året..
Så här får dom gärna fortsätta,man kan ju aldrig ha för många miniväskor/börsar..



Tack Mats för att du orkar åka runt med mig och kånka på mina kassar..


RSS 2.0