Freedom !!

Jag har faktskt hört George Michael hojta freedom i huvet heeeela dagen,inte låten utan bara just det ordet,lite enerverande efter ett tag men det stämmer så bra in eftersom Link har börjat på dagis "Hallelulja !!" Det är så lungt och skönt...Jag kan läsa,spela tv-spel,lägga pussel.....ja just det ja jag kanske ska jobba också..Säg den lycka som varar...?

Det har iaf gått bra med inskolningen och han trivs jättebra och skiter fullständigt i oss när vi är där,tydligen är det mer spännande att äta sand..

Så här söt är Link när han ska till dagis för första gången :)








Hej då Link.


Kom och hjälp mig...!!!

Jag har precis genomlidigt ett avsnitt av "Kändisdjungeln" och jag undrar,vart faaan är alla "kändisar" ??
Jag kände igen bonden,skådis-Rafael och trummisen vilka dom andra är har jag ingen aning om...Det här måste ju vara det tråkigaste programmet nånsin t.o.m programledarna ser ju ut som att dom ska somna vilken sekund som helst.Värst är ju ändå repliken "Jag är en kändis,ta mig härifrån".....Jag får ryck i hela kroppen och vill krossa huvet i väggen..
Jag har sett den amerikanska versionen och den va faktiskt rätt kul,varför kan dom inte sända det istället för detta svenska drabbel...*upprörd*

Ikväll börjar "Mannen under trappan" som jag sett fam emot hur länge som helst (boken jättebra) men så börjar ju "Kommissarien och havet" samtidigt !!!!!!! Vad håller dom på med ????
Jag har bestämt att jag får kolla på reprisen av mannen under trappan imorgon kväll.. :(

Jag som ALDRIG brukar glo på tv och nu finns det för mkt på en gång..

Tjejkväll...

..jo nästan iaf fast ensam tjej med karl och barn så det räknas inte riktigt men det känns lite så...jag har precis duschat,haft hårinpackning och nu sitter jag i ansiktsmask och Mats har precis masserat mina fötter med nått braigt mousse som gör dom superlena och fina och snart ska vi kolla på "En shopaholics bekännelser" som jag har längtat efter.Boken är ju bra så nu får vi se hur filmen är,har hört att den inte ska vara så bra...men eftersom jag själv är shopaholic så passar den nog mej :)
Med lite besök av Ben & Jerry (ytterligare två karlar) kan det nästan inte bli mer tjejigt så jag tycker jag har lyckats rätt bra ändå..


Gubben i lådan...

Jag har ingen aning och inte Mats heller men nått ryck fick han och hoppa ner i Link's leksakslåda och däääär fastnade han,såklart.Det är en sak när Link sätter sig i den,han är 1½ år så han kan åka tunt i den men Mats är fullvuxen och fastnar i den,det tog ett tag men sen kom att upp.Det va faktiskt väldigt kul så vi fick ju några härliga skratt iaf.







Stackars Matspats har fastnat i leksakslådan..


Superläckra guldmuggar

I söndags va vi på loppis (igen) och då hittade jag mina efterlängtade guldmuggar..Som jag har letat och letat och nu äntligen hittat och priset...3 för 10 kr + en guldskål på köpet !! Min lycka är total. Och dom är mönstrade vilket är ännu bättre,ibland har man tur.Hittade självklart fler roliga grejer.

* Fiaspel 10 kr

* Super Mastermind spel 20 kr

* Battle ship spel 20 kr

* Bordslampa med rosa skärm + en likadan skärm som va likadan helt ny 20 kr för båda

* Tvålkopp 20 kr

* Böcker 5-10 kr st

* Dvd filmer 10-20 kr st

* 3 muggar och skål 10 kr

* En nipperask i form av tekanna


Så nu jävlar ska det spelas spel som "riktiga" familjer gör,varken Mats eller jag har haft familj tidigare så vi har inte riktigt koll på läget men jag har alltid för mig att familjer spelar spel,jag kanske har fel men kul är det iaf... 


RSS 2.0