Men bli frisk nån gång !!

Nu är jag så trött på att vara förskyld,det har gått några veckor nu och jag börjar bli lite shoppingsugen... Vi va i Vällingby den nittonde för då fyllde Mats år och då köpte jag på mig lite saker som jag måste byta så snart MÅSTE jag ju åka tillbaka,kan man ju alltid skylla på : ) Hoppas inte tiden gått ut...

Ikväll ska vi kolla på senaste Wallander - Dödsängeln.Kan vara skönt att bryta av lite från alla dåliga skräckisar,såg en igår (Hatchet) den va inge bra eller läskig men Mats hoppade till flera gånger och skrek som en fjolla,det gör han nästan alltid när vi kollar på skräckisar.Jag hoppar till när han gör det för jag tror ju att det händer nått allvarligt eller nått.

Nu är det dags att göra dipp så det är klart till filmen : )

Jag är ingen lagerlokal !!!

I helgen ska vi (jag och Mats) äntligen röja i garaget och förrådet..Jag tycker inte att det är rimligt att vi ska lagra andras skit som dom tydligen inte ens vill ha själva!! Det är fullt av kassar och kartonger som är fulla med kläder,skor,papper,foton,prydnadssaker,filmer,dunjacka m.m jag vet inte vad allt är men jag vet att allt ska slängas !!! Så om det är nån som vet med sig att dom har saker som skräpar hemma hos mig,har ni helgen på er att hämta för på måndag åker vi till tippen med det..

Supersjuk igen !!

Nu har jag varit sjuk i lite mer än en vecka och jag blir ju aldrig frisk heller,tror det här är den sjätte förskylningen den här vintern och jag som inte brukar bli sjuk mer än en gång per år.. Höll på att åka på en öroniflammation i fredags men som tur va hade jag penicillin hemma så jag knapprade lite sånt och voila...öroninflammation borta !!
Kompis kom över den här helgen och vi har jobbat,jobbat,jobbat och ätit taco's :)

Igår fick jag mina smycken från Mi lajki och jag är supernöjd,speciellt med ananas örhängena som va mycket större än jag hade trott.Nu inväntar jag mina Pandora som jag har beställt,dom ligger nere på Ica just nu och väntar på att Mats ska komma och hämta dom.Det är skönt att ha en egen paket uthämtare :) :) :)

Avstängd mobil !!

Min mobil har blivit avstängd..! Men jag får skylla mig själv eftersom jag har varit slarvig och inte betalt räkningen i tid,betald nu så förhoppningsvis går det att ringa snart igen..Kan vara bra att veta om det är nån som ringer mig så ni inte tror att jag ignorerar..hmm...tänker tillbaka 10 år,då va det inte lika självklart med mobil men man har blivit bekväm och det känns konstigt att vara utan.Jag och Mats ringer varann typ 10-15 ggr om dan så det känns lite...ovanligt...

Gratis Tuggummi

Hittade en ny gratis sida där man samlar ihop poäng som man byter till tuggummi.

Vill du bli medlem ? Klicka på länken : )

http://www.tuggummin.se/?r=255


Lycka till ; )

Jippie !!

Igår kollade jag runt på Mi Lajki smycken och jag ville ha typ ALLT !! Idag får jag ett mail av kompis som tipsar mig om rean på Accessora.se och där kan man köpa just Mi Lajki....Jippie !!






Tack kompis för tipset :)


...men dom hade ju en snygg lampa iaf : )

Jag är lite smått filmtokig och vi hyr mycket film,typ några i veckan.Ikväll har vi kollat på Huset som gud glömde,originalet från 1979...Zzzzzz... Jag har en tendens att irritera mig på saker när jag kollar på film som t.ex.. en familj flyttar in i en villa som är skitig och dom bryr sig inte om att städa den t.o.m jag har renare fönster och jag putsar dom va femte år..!

Men dom hade en kristallkrona to die for,exakt en sån vill jag ha fast en svart,tips någon ?? Jag letar som en tok men jag hittar ingen som är tillräckligt stor sen vill jag att den bara ska ha glödlampor och inga ljus..sen hade dom en jungfru Maria staty som jag oxå vill ha.. har sett sånna men dom brukar kosta en del och jag vill hellre ha en gammal.

Filmen får ändå en tvåa eftersom jag gillar gammal skräckisar.En kul sida är Filmtipset.se där kan man betygsätta filmer man ser och hitta massa fler intressanta : )


RSS 2.0