Älskade shopping

Igår kväll gick Mats insulinspruta sönder och det va den sista han hade så då blev vi "tvungna" att åka in till Vällingby idag.Medans Mats gick till Apoteket passade jag på att shoppa,som att inte det va mitt motiv till att följa med...

Första stopp blev Stadium,hittade ett par jättesköna mjukisbyxor där och nu ville jag ha i fler färger.Används som hemmabyxor,jag är inte den som springer runt med mjukisar ute offentligt,jag ser ingen som helst poäng med det. T.o.m Mats har införskaffat sig mjukisar så nu är han en mysig hemma-mjukis-pappa,tänk att skaffa barn kan göra så mkt..

Sen blev det min favoritaffär Indiska,hittade lite krafs iaf.Skulle köpa mina favorit flipflop skor i svart inne på H&M men dom va slut så jag fick nöja med med rosa som jag igentligen inte vill ha men man måste ju tröstshoppa lite...visst då ??

Roligast va det ju ändå på Lagerhaus (of course) där jag hittade tallrikar,3 st jättestora kuddar i turkost manchester,supercute duschdrapperi med rosa hjärtan och ett durkslag om jag trånat efter rätt länge för bara 39 kr på rea och sen lite annat också.

På Gallerix finns det en tavla som jag velat ha jättejättelänge,hade hoppats att jag skulle få den när jag fyllde år (i maj) men Mats hade glömt...Han köpte ju däremot massa Pandora (för några tusen!!) till mig istället och lite annat så jag ska vara glad ändå faktiskt.Hursomhelst köpte han den till mig idag,den kostade 500 men så va det 20 % så det skulle ju bli 400 för er som inte kan matte (Teresa t.ex hi hi) men hon i kassan gjorde fel så han behövde bara betala 175 kr "whiiihiii" Tur att jag inte fick den tidigare då.

Köpte lite onödiga men söta saker på Åhlens också,det är kul att shoppa.


Saker från Indiska och Lagerhaus


Besatt av mina nya tallrikar.



Min fina tavla och en afrikansk mask från ÖB.



Pärm,pennställ,servetter,skrivbok och en krok med jättefina rosa diamanter.

Äntligen !!

Äntligen har jag varit och klippt mig,det va ett tag sen så jag måste verkligen skärpa mig,och neeeej inga bilder,för det första har jag bara klippt topparna eftersom jag sparar till långt hår och sen sitter jag i en ansiktsmask.Man får ju inte glömma huden heller.
Min stora skräck är att jag ska bli en sån där förfallen människa som aldrig går till frisören..Hur kan det bli så ?? Går man inte till frisören på 4 månader skulle jag vilja jämföra det med att inte borsta tänderna på några veckor eller skippa att klippa tånaglarna..SNUSK !!!
Bara ett exempel eftersom jag tycker 4 månader är LÅNG tid...

Fula tapeter

Idag har vi varit och hälsat på dagiset som Link ska börja på.Dom hade massa spännande pysselgrejer,det va nästan så jag ville börja där...Jag har aldrig gått på dagis men däremot har jag jobbat på ett,det gör jag nog helst inte om även om det va bra betalt..

Link va jättetrött när han kom hem så han somnade och då passade jag på att riva lite tapeter i Links nya rum.Det fanns minst 4 olika tapeter,gulrandig (90-tal) under det va det blått och vitt melerat (typiskt 80-tal) under det va det rosa och sist grön-brun-blommigt (70-tal)...Vi ska ha vitt med en fondvägg,funderar på grå...

Mats köpte med sig hamburgare efter jobbet då passade han på att vinna 500 kr på spelmaskinen medans han väntade på dom,det är typ femte gången på rad nu så dom håller på att bli tokig på honom.Han lägger i 20 kr,trycker på lite knappar och vinner 500 kr,det tycker vi är en rätt bra deal.

Helgens loppisar

Har ju självklart varit på loppisar i helgen och det började med backluckeloppisen i Rosenhill.Vi skulle själva sälja men väderprognosen va inte den bästa så vi sparar det till nästa gång.Till en början hittade jag ingenting,det va bara Mats som shoppade : ( men det lossnade och här är mina fynd..

* Mini Mastermind spel 5 kr (mitt favoritspel som jag nu kan ha med om jag ska ut och resa)

* Papperblock med Nalle Puh 2 kr - Alltid bra att ha papper att skriva viktiga saker på och sen tappa bort...

* Gul jätteful kanin mjukis som jag inte kunde motstå 25 kr.

* 13 pocketböcker 2 kr st

* 4 st dvd filmer 10 kr st

* Star Wars bok med kasettband som den sanna nörd jag är..

*  2 st blåa fat 5 kr st

* Grytunderlägg 5 kr



































Nämen ??

Hoppsan..!
Nu har jag fått mer smink från Make Up Store,undrar vad det kom ifrån...

Kul är det iaf,den här ögonskuggan va inte _lika_ rolig som den andra men fin ändå.Den heter Sepia och är lite aprikosaktig i färgen.

Tack till er som har donerat koder till mig,ni får gärna fortsätta.



Norrköping

Vi har ju varit i Norrköping på en liten minisemester eller snarare utflykt som jag kallar det när men reser inom Sverige,semester är utomlands för mig.Norrköping är en trevlig liten stad med ganska så stora shoppingmöjligheter,jag införskaffade mig bl.a en "resväska" som man även kan ha som shoppingväska,har varit på jakt efter en snygg resväska jättelänge och äntligen hittat en.Jag köpte en svart men den finns även i brunt,är lite sugen på den med men den kostade närmare 2000 kr så jag köper nog hellre nått annat istället.Skönt iallafall att jag slippet låna Boopis Puma bag så fort jag ska nånstans.
Sen fyndade vi på Indiska på deras ta 2 betala för 1 rea och massa mer,till och med Mats shoppade en hel del saker och det hör inte till vanligheterna.Typiskt killar ska bara shoppa nått när det behövs,vad är det för kul med det ??


I lovelove min nya väska.


Kolmården va också roligt,vi fick en jävla massa motion,åkte linbanan i hopp om att man skulle kunna hoppa av uppe på toppen,det kan man inte så vi åkte den i onödan,det va nästan så jag bajsade på mig av skräck !!!

En som faktiskt bajsade på sig va Link,medans Mats stod i kön för att köpa oss varsitt tiger gosedjur kände jag en odör av skitlukt.Jag va helt själv bland en massa folk när jag upptäckte att hela vagnen va nerskiten och det stank BAJS...
Link åt penicillin mot svinkoppor så det va av det han fick super-mega-lös-skit ifrån.
Det va bajs på tröjan,byxorna och i vagnen och Link sitter helt lugn och stilla som att inget har hänt.Vi fick gå ner till bilen och byta blöja och kläder där,tyvärr va det två timmar kvar tills vi hade tillgång till hotellrummet.Mats fick göra rent vagnen och så fortsatte vår vandring..

RSS 2.0