Renoveringsobjekt 511

Nu har jag varit borta jättelänge men jag har haft fullt upp md bl.a renovering och utrensning av saker.Även om vi bor stort så får man inte plats med allt sen är det skönt att rensa ur sånt man inte längre använder.Ska väl lägga ut saker på Tradera också men jag skjuter på det hela tiden för det är så jobbigt.Ja ni som sysslar med Tradedra vet säkert vad jag menar...fota,väga,lägga ut,svara på mail,skicka vinnarmail,paketera,skicka iväg paketet och sen finns det alltid nån som inte vill betala !! Det finns så otroligt mycket muppar på Tradera så det är inte konstigt att man tröttnar.Sen va det mycket trevligare att sälja/köpa där för några år sen eller rättare sagt innan E-bay köpte upp det.

Just nu håller vi på med att sätta upp täcktapeter i vårat sovrum och sen ska vi måla väggarna i brunt.Sen ska det upp nytt tak men golvet får ligga kvar ett tag till.Efter det ska klädkammaren göras iordning men där har jag inte bestämt några färger än men jag tror det blir vitt och sen snygga fondtapeter på garderobsdörrana.Jag kommer självklart lägga upp bilder när det är klart,tyvärr har jag inte tagit några före-bilder.

Känns som att vi renoverar hela tiden men ändå känns ingenting klart.Gästtoaletten gjorde vi iordning nyligen men den är inte klar för vi behöver spegel,lampa,elemant,lister runt dörren och en ventil.Superenkelt att åtgärda men ändå händer inget...Kanske dags att ringa arga snickaren så det blir nån fart : )
Links rum är också nästan klart,det är bara fönstret som ska bytas och det hade vi ingen lust att göra nu när det är vinter och kallt men föstret står här och väntar.

Mums med tuggummi

Tycker du som jag att det är jättegott med tuggummin ?? Gör som jag och bli medlem på Tuggummin.se så kan du samla poäng och skicka efter tuggummin helt GRATIS !! Det är jättelätt att samla poäng och dom har ett bra urval.

Samla poäng genom att logga in och va aktiv,besök hemsidor,va med i tävlingar och värva andra m.m.. Du får 70 poäng bara genom att värva en person och du behöver mellan 360-440 poäng för ett paket/påse.

Klicka på länken för att bli medlem : )

http://www.tuggummin.se/?r=255


Här kan du kontakta Tuggummi.se om du har några frågor: http://www.tuggummin.se/kontakt.php


Lycka till : )

Zzz zzz zzz

Jag brukar ta väldigt mycket kort på min bäbis men underligt nog mest när han sover.När jag går igenom korten så sover han på dom flesta som på den här t.ex




Vår hjälte har somnat som Mats brukar säga.

Det är superlätt att få Link att somna och det har det varit nästan hela tiden men så är han ju väldigt lätt att ha och göra med för övrigt med. Han har aldrig skrikit eller varit jobbig i affärer,han är ordningsam och ställer oftast tillbaka saker där han tagit dom,han kan sitta och åka bil en hel dag utan protest och han äter allt utan klagomål.. Hoppas det håller i sig för evigt men det tror jag inte.


Ny gratis sida

Ännu en gratis sida där man kan samla poäng och få presentkort,den är ju dock inte lika bra som Gratisbio. Vill du ändå bli medlem tycker jag att du ska bli det via min länk så får jag lite poäng oxå : )

http://www.fyndkorgen.se/?tip=119057

Supersöta tröjor

Hittade lite kul kläder till Link från Polarn och Pyret som jag är lite sugen på.Har precis blivit medlem där så nu får jag dessutom bonus på allt jag handlar och ännu ett kort som ska få plats nånstans..hmm kan bli svårt..
Kläder behövs ju och och min lilla gosegris växer ju hela tiden,han är snart två och har storlek 104 (3-4 år) det är tur han har en mamma som gillar att shoppa : )

Dom här tröjorna tänkte jag att han skulle få nu till våren.











Mini pre-semester

Jag har haft gansla tråkigt nu när jag är sjuk,jag måste vila säger doktorn..konsigt nog blir jag inte så mycket bättre men jag har fått astmamedicin så nu går det lättare att andas. Det finns inte så mycket att göra så jag kollade på lite tv program jag missat när dom gick på tv...jag kollade på Ullared !!! Ha ha ha tjoho vilket kul program och vilka crazy människor,det är knappt man tror att det är sant !! Jag blev ju självklart sugen på att åka dit,jag har alltid tänkt att åker man förbi kan man ju gå in och glo lite men nu bara MÅSTE jag dit. Jag ÄLSKAR att shoppa,jag kan fynda grejer vart som helst så troligtvis kommer det här bli lite farligt för mig.

Mats har varit där tidigare men han tyckte inte det va nått kul men han ser fram emot det nu,kanske för att han har roligare sällskap den här gången.Det spelar inte så stor roll vart man åker bara man gör något tillsammans och umgås.Man har det som man gör det som jag brukar säga. Det som är väldigt bra med Mats är att han kan gå i affärer hur länge som helst utan att klaga och det är inte ofta karlar klarar av det men han tycker det är lika kul som jag.

Vi hade tänkt att vi skulle åka i mitten av april och så hyr vi en Ullaredstuga. Den har fyra bäddar,dusch,toa,pentry och TV. Jag ska ta med datorn så man kan glo på film på den istället,jag har en känsla av att programutbytet inte kommer att tilltala mig. Vi tänkte bo där två nätter så då har jag hela tre dagar att shoppa : ) Me like....om dom inte bara har skitsaker just när jag kommer men jag ska iallafall köpa Lego.

Äntligen namnsdag

Jag hittade en kul sida när jag rensade bland mina favortiter, http://www.svenskanamn.se/ och bara för kul så sökte jag på mitt namn och helt plötsligt har jag en namnsdag.Yay !! Det har jag aldrig haft förrut eftersom jag har ganska ovanligt namn och tydligen finns det bara 201 Mireille i sverige.Sen sökte jag på min syster,Elena och tydligen har vi namsdag samma dag !! 16 september båda två !! Link har namsdag den 1 september och det finns hela 33 stycken i sverige som heter Link.

Får man presenter när man har namsdag ? Det här är ett helt nytt fenomen för mig..

Potatisgris !!

Idag när vi va på väg till vårdecentralen blev vi stoppade av en snut som ville att Mats skulle blåsa (det va fler som blåste,inte bara han) vi hade lite bråttom vilket Mats försökte förklara..men det funkar inte riktigt så sa jag till honom.Det enda jag sa till Mats va blås nu så vi kan åka sen och då börjar snuten skrika på MIG !!! Jag tycker väldigt illa om snutar,det kan räcka med att en snut tittar på mig så blir jag förbannad om han/hon dessutom blir kaxig har jag lust att göra saker jag inte ska skriva ut här.

Jag har många gånger försökt ändra mina åsikter om poliser men tyvärr det går inte för jag blir hela tiden motbevisad.

Jag ska försöka att inte påverka min son att tycka som mig för jag vill att han ska ha egna åsikter och skulle han vilja bli snut skulle jag tycka det va skitkul..Speciellt med tanke på vilka som är hans färäldrar : )

Min svinstia

Det har blivit riktigt svinigt hemma hos oss.Varför ??  Jo eftersom jag är sjuk !! Det började med luftrörskatarr och nu har det blivit värre så jag gick till läkaren och nu har jag lunginflammation...  Jag sover väldigt mycket för jag är så trött och när jag är uppe orkar jag inte göra så mycket. Dessutom måste jag äta annars blir jag illamående av tabletterna och det enda jag är sugen på är vatten.

Så idag när jag kommer upp till köket och ska hitta nått att tvångsäta vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen eller vart jag ska börja..Spisen hade stora flottfläckar,sen gjorde jag misstaget att öppna ugnsluckan och där hittade jag folie fastbrännt i botten !!! Varför ?? Jo för att nån (läs Mats) har bara lagt folie på halva botten,som jag alltid tjatar på alla som kommer hem till mig att lägga folie över heeeeela botten...
I disken ligger det ugnsformar med brända kanter som legat i några dagar,jag har diskat dom nu för jag kan inte se sånt.Fruktskålen är full med mögliga frukter,i kylskåpet hittar jag bl.a en möglig ost... Och det är leksaker överallt..

Hur kommer det sig att så fort jag slutar funka så slutar allt omkring oxå att funka ? Det är inte fösta gången det här händer heller.Karlar !!! Do I need to say more ?

Mats tar visserligen hand om Link 95 % (jag sover/vilar väldigt mycket) men man kan inte låta allt förfalla runtomkringen ändå.

Sorry Mats att jag är lite elak mot dig ; )

RSS 2.0